mandag 22. februar 2010

BYLARM 2010

Nå skal jeg dra frem det seriøse i meg. Neida. har tilbragt helgen med Mille og bylarm. Fett. Jeg som hater mennesker, og hører kun på musikk fordi da slipper jeg å snakke med folk jeg møter på tbane, trikk og buss. Det er ikke fordi jeg liker musikk. Jeg er dritdårlig på musikk. Nå om dagen hører jeg på tiesto og nelly furtado og drømmer om å gå ute etter fylla hånd i hånd med en klokken fem om morgenen og være dritforelska.

Men! La oss snakke om mine konsertopplevelser. Torsdagen var helt ok. Møtte noen folk fra skolen og var drithyggelig, som jeg alltid er. Også snakker jeg dritt etterpå. Ikke vær redd, jeg liker folk som er på facern min (LOL! Kom på at jeg har noen der jeg egentlig ikke liker også, men jeg er en facernstalker) og mennesker jeg snakker med på andre måter frivillig. Tok ingen bilder, og husker ikke hvilke konserter jeg så. Men det ekke så nøye, de var ikke noe da, og blir sikkert ikke noe imorgen.

Fredagen derimot! Da startet jeg og Mille dagen med Giana Factory på mono. Jeg stod helt foran og var starstruck av en litt for heit vokalist. Og musikken var en drøm. Hun så ca sånn ut.
 
Jeg ser jo at dette bildet var alt annet enn flatterende, men dere ser greia. De fete skoene og den kule buksen. Ville dette forresten sett kulere ut om ejg skrev sånn ved siden av bildet? Jeg er veldig opptatt av bloggens utseende om dagen, i håp om høyere inntekter. LOL. Neida. Hun er forresten så digg at jeg ble lovestruck. 

Så dro vi på bylarmteltet for å vise danskene mer kjærlighet. Da stod Negash Ali på plakaten, og alle de som mener at jeg hater mørkudede og sånn kan legge seg. Jeg ble starstruck igjen. Han så sånn ut: 

 
Hehe, ser litt ut som om han holder på å drite på seg. Men han gjorde nok ikke det. Han sang nok om at han var kjekk. Kom fra en drabant by og andre ting rappere rapper om. Hun dama som står i bakgrunnen og er den egentlige kule fikk mer applaus enn selve artisten. Jeg klappet ikke, jeg var for opptatt med å drikke øl. Det er det som passer seg best for min del.
Sååå etterpå så jeg Donkey boy, også tror jeg at jeg gikk hjem. Ja, det gjorde jeg. Men før donkey boy fikk ejgm eg noen nye venner. For jeg har ingen fra før. De var alle rundt 40, og promoterte Midtnattsrock i lakselv. Blir vsist kjempemoro. Sol døgnet rundt. Iallefall, de bodde på samme holtell som meg og Mille.Da vi kom hjem sovnet Mille med en gang, mens jeg lå ved siden av og leste horoskopet for lørdagen og snakket med Rubba. Han kunne fortelle at naboen hans hadde flyttet. Sykt nedsig. For vi pleide å stå på stien ned til Ruben og se på porno gjennom vinduet hans. Jeg har NULL clue om hvordan vi nå skal få ta del i naboens liv. Men det var kanskje mangel på privatliv som førte til at naboen flyttet? Kjipt.  Iallefall, var en slags rar angst som bredte seg under frokosten, men møtte ikke på  Rock city Lakselv lixx. Hehe. Dette avsnittet ble sært fordi jeg SKULLE ha med at naboen til ruben var flytta.

I korte trekk så jeg disse kjendisene i helgen:
- Espen thoresen Værsågodtakkskalduha
- Ida Marie eller hva hun der med hår på halve hodet fra NRKsuper heter. 

Ok, jeg er sjuukt dårlig på kjendiser. Så masse eldre menn med delegatpass, som om DET gjør at du får pult liksom! Og litt bergensere, noen jeg unngikk og noen jeg ikke kjente. De fleste kjente jeg bare ikke. Helt chill. Godt det er mandag imorgen, så jeg får sovet ut!

Ingen kommentarer: